Welkom - Reisverslag uit Groot-Ammers, Nederland van Steven Weele - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Groot-Ammers, Nederland van Steven Weele - WaarBenJij.nu

Welkom

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Steven

11 December 2008 | Nederland, Groot-Ammers

Welkom bij onze waarbenjij!
Foto's van de reis zijn te vinden op:

Groeten,

Bas en Steven

• 11 December 2008 - 19:08

Kees:

er staat nog niets ook niet over de voorbereiding

• 15 December 2008 - 11:52

Marten:

Ik heb de site gevonden en plaats deze gelijk in mijn favorieten.
    Ben stikjaloers op jullie komend avontuur en ga jullie ook zeker volgen via reisverslagen en foto's!
    Succes nog met de voorbereidingen!

Ciao,
    Marten

• 10 Januari 2009 - 20:05

Carina Broek:

Haay lieverds. Wat ont-zettend leuk om via deze site met jullie mee te kijken en te reizen. Wij wensen jullie veel reis-plezier toe!
    Lennart & Carina x

• 13 Januari 2009 - 14:41

Renzo En Renee:

Hey!
    Waar blijft die info nou. Wij zijn we benieuwd naar jullie planning.. En of we onderweg nog ergens een Ammers meets Ammers party kunnen houden....

X

• 21 Januari 2009 - 21:37

Claudine:

Hej Steef,

Echt gaaf dat je dit doet, ga jullie volgen via deze site!!!
    Je komt nog wel f gedag zeggen he voordat je gaat?
    xxx clau

• 22 Januari 2009 - 07:58

Dierk & Rosi:

Prima, Steven!!
    Viel Spaß!!

• 22 Januari 2009 - 19:19

Christina:

Hey Bas en Steven,

Alvast veel succes met jullie geweldige reis. Enne Bas niet later dan 1 augustus thuis komen he!!! Ik ga jullie vast nog wel zien voordat jullie weg gaan.

Groetjes Christina

• 04 Februari 2009 - 18:25

Jan En Sjany:

Bas en Steven,

We wensen jullie een hele mooie reis toe!
    Leuk om op deze manier er over te lezen!

Hartelijke groeten
    Jan en Sjany van Arkel

(Pas goed op elkaar en op jezelf)

• 18 Mei 2009 - 10:37

Bo & July:

heyyy meester!!!
    is het leuk in nieuw-zeeland..??we missen u wel erg hoor!!!we gaan vandaag op excursie...naar een reisbureau !!!met u was het vast leuker natuurlijk!!!maarja,dat kan nou eenmaal niet...want u bent op wereldreis!!heeft u al een lekker bruin kleurtje..????wij zijn hier spierwit!!is het er warm(wij denken van wel)
    heeft u nog mooie beesten gezien.??en komt u in groep 8 nog even terug??wij zitten nu niet meer naast elkaar....we kletsten te veel.....jammer..nu zit ik naast marijn en july naast geoffrey.....u heeft wel veel soorten landen bezocht!!welke vond u het leukst??en welke het mooist??nu gaan we dan maar eens weer he!!

veel plezier op uw wereldreis
    groetjes(en kusjes)Bo en July
    Ps. we missen u heeeeel erg!!
    doei